O nama

O nama

Visoko kvalitetni proizvodi i savršeno usklađeni proizvodni sistemi – to je osnova za najbolje moguće rezultate pri svim popravkama na vozilima.CARSYSTEM nudi profesionalne proizvode za popravku karoserija i sprejeve uz kompletnu ponudu najnovijih tehnologija od A za auto-zaštitne folije do Z zink spreja. Sve sa jednog izvora.

U okviru ovog web site-a ćete naći kompletni CARSYSTEM proizvodni program,koji su tačno usklađeni sa vašim dnevnim potrebama u vašim profesionalnim radionicama.Takođe,kao iskusni partner u oblasti korišćenja proizvoda za popravke automobila,rado ćemo Vam dati praktičnu i moralni podršku kada Vam je potrebna. Računajte na to.

Sve za perfektan završni rezultat: CARSYSTEM kvalitetni proizvodi za profesionalne radnje i radionice
Sa 58 partnera u 52 zemalja, CARSYSTEM spada među vodeće svetske dobavljače u industriji auto boja.Preko 1500 proizvoda i proizvodnih sistema precizno su usklađeni sa radom u radionici, Sve to uz uvek prisutan kvalitet-garantuje našim profesionalnim upravljanjem kvalitetom usklađeno sa DIN EN ISO 9001:2000. Za kvalitet koji ne ostavlja tragove.